Personal shopper

Wilt u advies bij het samenstellen van uw garderobe of bent u op zoek naar een outfit voor een speciale gelegenheid? Of vindt u het gewoon fijn om 1 op 1 advies te krijgen? Maak dan gebruik van onze personal shopper service. Daarmee bespaart u tijd en voorkomt u miskopen. Ook leuk om cadeau te geven, bijvoorbeeld in combinatie met een cadeaubon. Wij stellen u graag voor aan onze modeadviseuses

Elly 
Ik haal het beste in iedere vrouw naar voren! Iedereen heeft pluspunten. Het maakt niet uit welke maat of postuur u heeft. Met mijn 45+ jaar ervaring in de mode weet ik alle pluspunten te accentueren. Ik zorg ervoor dat u in een stralende outfit, die perfect bij u past, de winkel uitloopt. Mijn collega’s noemen mij: de meest enthousiaste en grootste modefanaat van Nederland

SyonaSyona
Met mijn ervaring in de mode en als personal shopper, vind ik het leuk om samen op zoek te gaan naar de outfits die bij jou passen. Waar word je blij van en waar ga je van stralen? Met die vragen wil ik u graag verder helpen!

IreneIrene
Kleding moet wat voor je doen! Ik vind het fijn om klanten te helpen hun sterke punten te benadrukken door middel van het dragen van de juiste kleding. Met de juiste outfit voel je je mooier en krachtiger! Ik help mensen graag uit hun comfort zone te stappen, zonder dat het voelt als een verkleedpartijtje. Door goed naar de klanten te luisteren en eerlijk advies te geven, gaan ze tevreden en goed gestyled de winkel uit. Onze klanten zijn uiteindelijk het visitekaartje van No13!

Pip

Pip
Naast de service die wij bieden in de winkel, vind ik het waardevol om extra aandacht te kunnen besteden aan iemand. Bij een personal shop kunnen we samen unieke of mooie basis sets maken. Ik ga graag de uitdaging aan om de perfecte set te vinden die u doet stralen!

 

 

 

 

Zo werkt het
Via het formulier laat u ons weten wat uw wensen of vragen zijn. Wij nemen vervolgens contact met u op om een geschikt moment af te spreken en maken een voorselectie, afgestemd op uw wensen. Op het afgesproken tijdstip staat één van onze modeadviseuses voor u klaar om te assisteren en te adviseren. Zij is tenslotte op de hoogte van de laatste trends en weet als geen ander hoe de diverse onderdelen uit de verschillende collecties optimaal gecombineerd kunnen worden. U heeft alle tijd om rustig te passen en uw keuze te maken. In overleg kunnen wij zelfs een gratis parkeerplek voor u regelen.

  Kledingmaat

  Schoenmaat

  Bijzonderheden

  Voorkeurdatum

  Voorkeurtijd

  Naam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Opmerkingen