Personal shopper

Wilt u advies bij het samenstellen van uw garderobe of bent u op zoek naar een outfit voor een speciale gelegenheid? Of vindt u het gewoon fijn om 1 op 1 advies te krijgen? Maak dan gebruik van onze personal shopper service. Daarmee bespaart u tijd en voorkomt u miskopen. Ook leuk om cadeau te geven, bijvoorbeeld in combinatie met een cadeaubon. Wij stellen u graag voor aan onze modeadviseuses

Elly 
Ik haal het beste in iedere vrouw naar voren! Iedereen heeft pluspunten. Het maakt niet uit welke maat of postuur u heeft. Met mijn 45+ jaar ervaring in de mode weet ik alle pluspunten te accentueren. Ik zorg ervoor dat u in een stralende outfit, die perfect bij u past, de winkel uitloopt. Mijn collega’s noemen mij: de meest enthousiaste en grootste modefanaat van Nederland

 

Kim 
Voor mij is shoppen een feestje. Ik ga graag de uitdaging aan en adviseer u items die ook echt een toevoeging zijn voor uw kledingkast. Ik geef u een gezellige en relaxte shopervaring.

 

 

 

Sandra 
Het personal shoppen is voor mij geslaagd als ik u met een glimlach de winkel zie verlaten. Ik vind het leuk om setjes te maken die u goed met elkaar kunt combineren. Niets is fijner dan stralen in de mooiste kleding van Delft.

 

 

Zo werkt het
Via het formulier laat u ons weten wat uw wensen of vragen zijn. Wij nemen vervolgens contact met u op om een geschikt moment af te spreken en maken een voorselectie, afgestemd op uw wensen. Op het afgesproken tijdstip staat één van onze modeadviseuses voor u klaar om te assisteren en te adviseren. Zij is tenslotte op de hoogte van de laatste trends en weet als geen ander hoe de diverse onderdelen uit de verschillende collecties optimaal gecombineerd kunnen worden. U heeft alle tijd om rustig te passen en uw keuze te maken. In overleg kunnen wij zelfs een gratis parkeerplek voor u regelen.

Kledingmaat

Schoenmaat

Bijzonderheden

Voorkeurdatum

Voorkeurtijd

Naam

E-mail

Telefoonnummer

Opmerkingen