Hartje Delft

Historisch centrum Delft wordt nieuwste hotspot

Delft is booming. Het schilderachtige en veelzijdige stadshart met haar levendige horeca en creatieve zaakjes trekt steeds meer toeristen en andere bezoekers. 18 Ondernemers uit het historische centrum willen van hun winkelgebied de nieuwste hotspot van ons land maken. Daarom bedachten ze Hartje Delft.

Door de kleinschaligheid van het Delftse ondernemersleven kennen ondernemers elkaar persoonlijk en gunnen ze elkaar het beste. Vanuit deze gedachte is vorig jaar Hartje Delft ontstaan. Het doel is de rijke geschiedenis van dit stukje Delft benadrukken en bezoekers een unieke winkelervaring en totaalbeleving geven.

Hartje Delft bestaat uit veelzijdige, originele concepten die groots en bekend zijn, terwijl de service juist ouderwets en persoonlijk is. Je vindt er stijlvolle herenmode en bijzonder mannenondergoed, maar ook trendy en elegante damesmode en sportartikelen. Je kunt er koffiedrinken terwijl je meubels kijkt, smullen van Indiaas eten met een westers twist en je eigen salade samenstellen. Ook kun je hier terecht voor een pretportret en een keuken, een bril en designermeubels. Ook is het hier mogelijk je haar te laten knippen en alles te weten te komen over huidverzorging. We zijn er trots op onderdeel te zijn van dit unieke initiatief. Onze medewerkers vertellen graag wat Hartje Delft voor hun betekent.

Meld je hier aan voor de Hartje Delft nieuwsbrief!