Beaumont

Beaumont staat bekend om haar gedetailleerde en technisch prachtige kleding. Ieder item is met veel liefde, aandacht en zorgvuldigheid gemaakt. Het merk heeft een oog voor opvallende en niet direct zichtbare details. Het merk valt onder Stylefair en biedt onder de naam Beaumont prachtige jassen en jacks aan. Deze items zijn voor het moedermerk zo belangrijk, dat de collectie een eigen permanente naam heeft gekregen in 2012.

Zelfvertrouwen en elegantie zijn twee kernwoorden, die het merk in ieder item laat terugkomen. Dat uit zich in de hele vorm van kledingstukken, maar ook zoals gezegd in de niet altijd direct zichtbare details. Denk aan de voeringvan de jas, die een mooie print kan hebben. Jijzelf weet dat, maar mensen om je heen niet, waardoor je je extra speciaal voelt, dat wilt Beaumont graag bereiken. Net als het bieden van de best mogelijke kwaliteit. Die wordt benadrukt door het feit dat deze collectie een geheel eigen naam heeft gekregen.

Kleding van Beaumont bevat stuk voor stuk dezelfde rode draad, maar de lijn is wel heel divers. Zo zijn er stoffen jassen, donzen jacks, met kleur of zonder. Velen vinden er wel een passende stijl. Saai is in ieder geval geen enkele jas. Als de kleur niet opvalt, dan is het de structuur wel. Beaumont laat je opvallen, in een heel positieve vorm.

www.beaumont.nl

beaumont