Hartje Delft

Historisch centrum Delft wordt nieuwste hotspot

Delft is booming. Het schilderachtige en veelzijdige stadshart met haar levendige horeca en creatieve zaakjes trekt steeds meer toeristen en andere bezoekers. 18 Ondernemers uit het historische centrum willen van hun winkelgebied de nieuwste hotspot van ons land maken. Daarom bedachten ze Hartje Delft.

Door de kleinschaligheid van het Delftse ondernemersleven kennen ondernemers elkaar persoonlijk en gunnen ze elkaar het beste. Vanuit deze gedachte is vorig jaar Hartje Delft ontstaan. Het doel is de rijke geschiedenis van dit stukje Delft benadrukken en bezoekers een unieke winkelervaring en totaalbeleving geven.

Hartje Delft bestaat uit veelzijdige, originele concepten die groots en bekend zijn, terwijl de service juist ouderwets en persoonlijk is. Je vindt er stijlvolle herenmode en bijzonder mannenondergoed, maar ook trendy en elegante damesmode en sportartikelen. Je kunt er koffiedrinken terwijl je meubels kijkt, smullen van Indiaas eten met een westers twist en je eigen salade samenstellen. Ook kun je hier terecht voor een pretportret en een keuken, een bril en designermeubels. Ook is het hier mogelijk je haar te laten knippen en alles te weten te komen over huidverzorging. We zijn er trots op onderdeel te zijn van dit unieke initiatief. Onze medewerkers vertellen graag wat Hartje Delft voor hun betekent.

Meld je hier aan voor de Hartje Delft nieuwsbrief!

yvoYvo
Wat mij vooral aanspreekt zijn de sfeer en de combinatie van winkels. Hills & Mills is mijn favoriete plekjes. Ze hebben er heerlijke salades en broodjes, een fijn team en ik ga er graag heen voor een kopje koffie,

 

IMG_5072 sportief vrije tijdKim
Wat Hartje Delft voor mij uniek maakt zijn het historisch centrum met karaktervolle winkels en het feit dat er geen grote winkelketens zijn. Mijn favoriete winkel is Seven Days. Ze hebben ongelofelijk mooie en betaalbare merken en karakteristieke meubels.

 

IMG-20160426-WA0000Pip
Eigenlijk is Hartje Delft een kleinere en vooral ook gezelligere versie van Amsterdam. Voor mij is er niets zo prettig als op een mooie zomerse dag in de prachtige winkels neuzen en een terrasje pakken. Het liefst doe ik dat bij Hills & Mills ze hebben heerlijke sapjes en koffie.

 

Onze personal shopper Elly SonneveldElly
Ik hou van het oude authentieke stadsgevoel dat Hartje Delft me geeft met al die straatjes en pleintjes. Het mooie en gevarieerde aanbod van speciale winkels maakte het voor mij helemaal af. Als ik iets aan Hartje Delft zou mogen toevoegen dan is het een luxe bloemen- en plantenwinkel.

 

IMG-20160426-WA0003Sandra
De verrassende winkels, authentieke historische panden en vooral de gezellige sfeer maken dat Hartje Delft voor mij een bijzonder gebied is om te winkelen en iets lekkers te eten of drinken.

 

 

IMG-20160426-WA0006Angelique
Mij spreekt het erg aan dat de winkels in Hartje Delft klein en persoonlijk zijn en dat de locatie een mooi oud stukje Delft is. De sfeer is gezellig, het winkelgebied is kleinschalig en verrassend. Als er ook nog een mooie kousenwinkel zou zijn dan zou ik nooit meer ergens anders winkelen.